Zuid-Holland

  • Home /
  • Zuid-Holland

Fruitstalletje Landlustweg

Fruitstalletje Landlustweg

Alphen aan den Rijn

Wij verkopen diverse soorten fruit uit eigen hoogstam boomgaard zoals: handappels, moesappels, sterappels, handperen, stoofperen., pruimen, walnoten. Verder ook courgettes, koolrabi, rabarber etc.Vanaf eind zomer is er een grote pompoenen verkoop. Hokkaido pompoenen, muskaatpompoenen en Halloween pompoenen.Alles is onbespoten. 

De Bloemenmuur 24/7

De Bloemenmuur 24/7

Benthuizen

                                                         De bloemenmuur  Verser kan niet! De bloem uit de muur worden dagelijks vers bij de kweker gehaald. Doordat we de veiling, de grossier en de bloemis overslaan...

Rozen en Boeketten - Avance Roses

Rozen en Boeketten - Avance Roses

Berkel en Rodenrijs

Bossen rozen:Vers uit onze eigen rozenkwekerijGrootbloemige rode én witte rozenBloemen bloeien helemaal openMinimaal 10 dagen vaaslevenSchitterende bos rozen al vanaf €5,- Gemengde boeketten:Van een professionele bloembindster (Ellen)Schitterend gearangeerde boekettenVol verse streekproductenWisselende samenstelling per seizoenPrachtig gemengd boeket voor €10,-. Voordelen carrousels24/7 aanbod van verse rozen en boekettenGekoeld en voorzien van stomend...

Anthuriums

Anthuriums

Berkel en Rodenrijs

In onze winkel aan de kwekerij verkopen wij 60 kleuren anthuriums, uit onze eigen kwekerij. Wij maken op maat mooie boeketten en aparte arrangementen. Wij zijn dagelijks open van ma t/m za. Tevens is het mogelijk om een rondleiding of een workshop te boeken.

De Bloemenkraam

De Bloemenkraam

De Lier

Verkoop van Amaryllis snijbloemen in diverse kleuren van September tot ca Mei.In de zomermaanden pruimen,perzik ,nectarine.Vanaf september kas druiven.

't Aubergientje

't Aubergientje

De Lier

Verse aubergines verkrijgbaar van eind februari tot eind oktober. Consumentenprijs: 1 stuk EUR 0,50                               3 stuks EUR 1,00

De Weilandwinkel - Hoeve Biesland

De Weilandwinkel - Hoeve Biesland

Delfgauw

De Weilandwinkel is de boerderijwinkel van Hoeve Biesland, de bio-dynamische boerderij van de randstad. Wij verkopen groenten, vlees, brood, melk van eigen boerderij maar hebben een uitgebreid assortiment. Alles is biologsiche en het liefste bio-dynamisch! Wij zijn open van 10.00 tot 17.00 uur alleen DINSDAG en ZONDAG gesloten. 

Eieren kraampje

Eieren kraampje

Den Hoorn

 in mijn kraampje zijn van maandag tot zaterdag eieren te koop.er staan normale maat en grote maat eieren in.wilt u eitjes bestellen dan kan dat.ze staan dan op de gekozen datum vanaf 9.00 uur voor u klaar.ook zijn er vanaf half september walnoten te koop zolang de voorraad strekt.op zondag zijn wij gesloten.

ijsboerderij den Boer

ijsboerderij den Boer

Giessenburg

wij maken van verse melk van onze eigen koeien een lekker ijsje voor u.u kunt bij ons langskomen om op het terras tussen de knotwilgen een ijsje naar eigen keuze te nuttigen. keuze uit ong. 17 smaken.uiteraard kunnen kinderen genieten van onze schommel en mag u even bij ons op de boerderij kijken 

Camellia kraampje

Camellia kraampje

Kwintsheul

Hallo,Ik verkoop camellia's (japanse roos).1 camellia kost 5,00 euro 3 camellia's kosten 10,00 euro Let, op bij regen en harden wind gaat het kraampje naar binnen!!!

Heboplant B.V.

Heboplant B.V.

Maasdijk

Elke zaterdag is er van 9 tot 12 uur particuliere verkoop bij Heboplant.Belangstellende kunnen een rondje door de kas lopen om een plant uit te zoeken.De verkopers geven desgewensd advies, waarna de plant vakkundig wordt ingepakt en in de auto wordt gezet.Op dit moment is het uitsluitend mogelijk om contant te betalen.Bij ons kunt u terrecht voor diverse palmen, terrasplanten en (bloeiende) kamerplanten.

Hoeve Bouwlust

Hoeve Bouwlust

Maasland

Op Hoeve Bouwlust verkopen we Yoghurt en Melk van gebiedscooperatie Delflandshof. Ook kunt u rauwe melk van de A2 koeien vers uit de melktap kopen!

Bianca's Minibieb

Bianca's Minibieb

Naaldwijk

Gratis boeken lenen of ruilen voor volwassen en kinderen. Alle genres, tijdschriften en strips. 24/7 geopend Hazelaar 5 n NaaldwijkWebsite: http://biancasminibieb.123website.nl/Facebook: https://www.facebook.com/biancasminibieb/

Leliekwekerij Novastar

Leliekwekerij Novastar

s-Gravenzande

In dit stalletje verkopen we jaarrond witte en roze lelies. Het stalletje staat elke maandag t/m zaterdag buiten tussen 7.30 - 17.30 uur. Van februari t/m april hebben wij tevens tijdelijk tulpen beschikbaar. Is het stalletje leeg of wilt u meer dan 5 bossen kopen? Dan kunt u ook langs het stalletje naar achteren rijden en hebben wij in de schuur volop extra aanbod.

GeertVoskamp

GeertVoskamp

s-Gravenzande

In ons kraampje langs de naaldwijkseweg verkopen wij violen in kleine en grote potten .Verder verkopen we in het voorjaar een breed assortiment perkplanten en mooie hangpotten met perkgoedmixen.Zomers verkopen we zonnebloemen tot augustus.

FLOWER XL

FLOWER XL

s-Gravenzande

Verkrijgbaar van 1 maart t/m 1 oktober : 4 kleuren lisianthussen t.w. paars, wit, zalm en abrikoos. Direct vers van de kweker naar de consument.  Prijzen: 3,50 euro lang /2,50 euro kortere / 1 euro hele korteVerkrijgbaar van 1 oktober t/m 1 maart: pluischrysant Anastasia wit en geel. Prijzen: 2,50 en 1,00 euro

Streekwinkel Kwekerij Roest

Streekwinkel Kwekerij Roest

Vierpolders

in de maanden september en oktober staat voor Kwekerij Roest in het teken van pompoenen, pompoenlekkernijen en vaste planten die wij op vrijdag en zaterdag van 10-16 uur in een klein winkeltje verkopen. Ook treft u de overheerlijke gerookte knoflook hier aan.

Boerderij Nellesteijn

Boerderij Nellesteijn

Wassenaar

Midden tussen twee grote steden, in de driehoek Katwijk, Leiden en Wassenaar ligt het laatste stukje authentiek weidegebied. Op die mooie rustige plek in Wassenaar is Boerderij Nellesteijn gelegen. Een ambachtelijk veehouderijbedrijf met 80 zwartbonte melkkoeien, 55 jonge kalveren en pinken, 70 fokschapen en verder nog wat hobbyvee; De ezels, de dwerggeiten en natuurlijk niet te vergeten onze hond GijsBoerenkaas is kaas die echt op de boerderij is bereid. Wij hebben ons...

boeren landwinkel

boeren landwinkel

Zoeterwoude

Op onze boerderij maken wij van onze biologische geiten- en koemelk kaas. Van de koemelk yoghurt en karnemelk en ook verkopen wij de melk zelf: echte biologische rauwe melk. Van alle vruchten die op ons erf aan de bomen en struiken groeien maken wij zelf gelei. In het seizoen verkopen wij van onze buren tomaten, komkommers en bramen. Daarbij zijn wij aagesloten bij de landwinkel en verkopen wij daardoor heel veel verschillende streekproducten uit heel Nederland. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief