Berkel en Rodenrijs

  • Home /
  • Berkel en Rodenrijs

Kraampjes en stalletjes langs de weg in Berkel en Rodenrijs

Rozen en Boeketten - Avance Roses

Rozen en Boeketten - Avance Roses

Bossen rozen:Vers uit onze eigen rozenkwekerijGrootbloemige rode, witte, roze, en perzik kleurige rozenBloemen bloeien helemaal openMinimaal 10 dagen vaaslevenSchitterende bos rozen al vanaf €6.50,- Gemengde boeketten:Van een professionele bloembindster (Ellen)Schitterend gearangeerde boekettenVol verse streekproductenWisselende samenstelling per seizoenPrachtig gemengd boeket voor €15,-. Voordelen carrousels24 uur per dag 7 dagen per week aanbod van...

Anthuriums

Anthuriums

In onze winkel aan de kwekerij verkopen wij 60 kleuren anthuriums, uit onze eigen kwekerij. Wij maken op maat mooie boeketten en aparte arrangementen. Wij zijn dagelijks open van ma t/m za. Tevens is het mogelijk om een rondleiding of een workshop te boeken.

Tropische kamerplanten

Tropische kamerplanten

We verkopen Kamerplanten direct van de kwekerij.Veel van deze planten importeren we uit Costa Rica.Grote en kleine kamerplanten zorgen voor een fijne sfeer in huis.En zuiveren de lucht. We zijn gevestigd op de A.H. verweijweg 13 in Berkel en Rodenrijs.

Perkplantenkwekerij van der Ende

Perkplantenkwekerij van der Ende

Zin om het voorjaar in de tuin aan te brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.Buiten voor het bedrijf staan karren vol met vele kleuren kleinbloemige Viooltjes. Een bak van 24 stuks, voor € 5,00. Daarnaast staan er ook Vergeet-mij-nietjes en verschillende soorten vaste planten. Deze kosten € 10,00 voor 8 stuks, waarbij je alle soorten mag combineren.Betalen kan zowel contant als per Tikkie.Van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot...

Klok’s Ei-tje

Klok’s Ei-tje

Hey daar! Leuk dat je er bent bij Klok's Ei-Tje. Ik ben Lindsay, en samen met mijn zoontje Jowi, brengen we u de smaak van verse eieren en andere lekkere streekproducten vers van de boer !  ons kraampje is 24/7 open !!  

In de buurt van Berkel en Rodenrijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief