Berkel en Rodenrijs

  • Home /
  • Berkel en Rodenrijs

Kraampjes en stalletjes langs de weg in Berkel en Rodenrijs

Rozen en Boeketten - Avance Roses

Rozen en Boeketten - Avance Roses

Bossen rozen:Vers uit onze eigen rozenkwekerijGrootbloemige rode, witte, roze, en perzik kleurige rozenBloemen bloeien helemaal openMinimaal 10 dagen vaaslevenSchitterende bos rozen al vanaf €6.50,- Gemengde boeketten:Van een professionele bloembindster (Ellen)Schitterend gearangeerde boekettenVol verse streekproductenWisselende samenstelling per seizoenPrachtig gemengd boeket voor €15,-. Voordelen carrousels24 uur per dag 7 dagen per week aanbod van...

Anthuriums

Anthuriums

In onze winkel aan de kwekerij verkopen wij 60 kleuren anthuriums, uit onze eigen kwekerij. Wij maken op maat mooie boeketten en aparte arrangementen. Wij zijn dagelijks open van ma t/m za. Tevens is het mogelijk om een rondleiding of een workshop te boeken.

Kleurrijke Bromelia's

Kleurrijke Bromelia's

Wil je iemand verrassen of jezelf een cadeau geven? In ons kraampje direct bij de kwekerij, verkopen wij de kleurrijke en veelzijdige bromelia. Makkelijk te onderhouden en past bij ieder interieur.De bromelia's zijn verkrijgbaar in diverse kleuren met een bijpassende pot. Voor maar €2,50.Verkrijgbaar op de A.H. Verweijweg 33 in Berkel en Rodenrijs.U kunt contant betalen of met een tikkie. 

Tropische kamerplanten

Tropische kamerplanten

We verkopen Kamerplanten direct van de kwekerij.Veel van deze planten importeren we uit Costa Rica.Grote en kleine kamerplanten zorgen voor een fijne sfeer in huis.En zuiveren de lucht. We zijn gevestigd op de A.H. verweijweg 13 in Berkel en Rodenrijs.

In de buurt van Berkel en Rodenrijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief