Gelderland

Kraampjes en stalletjes langs de weg in Gelderland

Van Eigen Bodem

Van Eigen Bodem

Beesd

Sinds enige jaren hebben wij een verrijdbaar fruitkraampje met seizoensfruit aan de weg staan.Hierin verkopen wij standaard hard fruit, zoals appels en peren, en vanaf mei ook aardbeien die, gezien de grote belangstelling, superlekker gevonden worden.Tevens vindt u in de kraam eigen gemaakte jams, appelmoes en stoofpeertjes.Ook kunt u bij ons flesjes met diverse sapsoorten kopen, lekker voor onderweg maar ook ons zelfgeperste zuivere appelsap in 3 ltr verpakking. Deze pakken staan NIET in de...

IJsboerderij 't Dommerholt

IJsboerderij 't Dommerholt

Borculo

Wij produceren op geheel ambachtelijke wijze boeren-ijs. Dit ijs is o.a. te koop in onze ijssalon. U kunt kiezen uit 50 smaken schepijs en 15 smaken softijs. Daarnaast hebben we ons ijs ook verpakt in bekers om mee naar huis te nemen. Een groot gedeelte van het ijs leveren we aan de horeca, ijssalons en campings. Tevens hebben we de beschikking over 5 kleine ijskarretjes, 2 grote verkoopwagens en een kleurrijke foodtruck waarmee we op feestjes, partijen, opendagen,...

Wat de zomer en winter ons brengt

Wat de zomer en winter ons brengt

Brakel

Ieder jaargetijd brengt iets andersWe telen op biolochische wijze in het voorjaar nieuwe oogst eerstelingen en obama aardappeltjes.Daarna lange sperziebonen 20 cm, snijbonen, tomaten, courgette, komkommers, en wat het land ons geeft.Ons kraampje staat aan de Molenkampsweg in Brakel en hangt de vlag buiten maar ons kraampje niet dan verkopen wij in de schuur.

Mans Allure Gerbera

Mans Allure Gerbera

Brakel

Wij verkopen elke vrijdag en zaterdag handmade Gerbera boeketten.Veel verschillende Gerbera boeketten met een leuke hoes en eucalyptus of ruscus blad.Prijs per bos: €5,-Let op! contant en gepast betalen.Molenkampsweg 12 te brakel.Kom ook eens langs er staan meerdere leuke kraampjes in deze straat!

IJsboerderij Bonestroo

IJsboerderij Bonestroo

Doornspijk

Ons melkveebedrijf is gelegen in Lage Bijssel op de veluwe aan het toeristische fietspad ``het Zeepad``. Deze loopt van Kampen tot aan Harderwijk geheel langs het Veluwemeer.We zijn aangesloten bij Fietsnetwerk.nl...Route:Rondje Veluwemeer Noord.We hebben een verkooppunt met boerenijs,koffie enz.,diverse gekoelde frisdranken.Ook is er een kleine speelweide aanwezig waar de kinderen lekker even kunnen spelen of kijken bij de kalfjes.S middags om 13.oo uur wordt er gemolken in een zogenaamde...

Kraampje aan d'n dijk

Kraampje aan d'n dijk

Echteld

Een klein kraampje in Echteld waarin o.a. plantjes, boeketjes, eieren, jam, groente en fruit verkocht word.In het voorjaar zijn er verschillende plantjeste koop zoals kruiden en eenjarige plantjes.Heerlijk verse eitjes van ons eigen kippen die heerlijk rondscharrelen in de tuin.In de zomermaanden (vanaf juni) staan er leuke boeketjes in de kraam.Daarnaast is er fruit te koop.

Wroetende Varkens

Wroetende Varkens

Halle

Vlees van echte buitenvarkens uit de Achterhoek, tussen Zelhem en Halle.Circulair, lokaal varkensvlees rechtstreeks van de boerderij. Online te bestellen of af te halen op de boerderij. Natuurlijk laten we je dan ook graag onze varkens zien en mag je alles over de varkens vragen.Onze varkens lopen de hele dag lekker buiten. Zo kunnen ze hun natuurlijk gedrag vertonen en heerlijk wroeten, spelen, rennen en badderen. Daarnaast krijgen ze meer tijd om te groeien wat de kwaliteit van het vlees ten...

Boerderijwinkel: biomelk kaas ijs

Boerderijwinkel: biomelk kaas ijs

Ingen

Je bent van harte welkom om melk, kaas en ijs te proeven van mijn bijzondere, gezonde koeien. Ze leveren melk met een nog ongemuteerd eiwit. Dat verteert beter in onze darmen. Mijn klanten zeggen niets anders meer te willen. Als je komt, zie je hoe mooi mijn land is, waarvan mijn koeien naar harte lust grazen. Tot gauw! ecoboer-matthijs.nl

Stalletje Twee Sluizen

Stalletje Twee Sluizen

Kapel-Avezaath

We delen ons overschot uit de moestuin. Klein fruit, appels, peren, allerlei soorten groenten, plantjes, allemaal biologisch geteeld! Ook in het stalletje: eigengemaakte jammen, geweckte producten, siroop en een zwerfboekstation! Telefonisch betalen via QR code en Tikkie mogelijk!Graag tot ziens!

Rustpunt “ De Sleumer “

Rustpunt “ De Sleumer “

Lochem

Tijdens uw wandeling of fietstocht in de mooie omgeving van Lochem en Zwiep kunt u bij ons even lekker uitrusten met een lekker kopje koffie of thee en zelfgemaakte cake. Ook verkopen we zelfgemaakte jam , appelmoes , walnoten, handgemaakte kaarten en nog veel meer! Het kraampje ligt aan een mooie wandelroute: De Poort van Lochem. Deze wandelroute is 11 km. Om bij het kraampje te komen moet u langs het Zwieps Lokaal (kerkje in Zwiep) lopen/fietsen. Het doodlopende weggetje is ongeveer...

De Kleine Chef

De Kleine Chef

Nederasselt

De Kleine chef, bekend van Facebook, heeft aan haar eigen moestuin een kraampje gemaakt.Hierin verkoopt ze wisselend verse groenten uit eigen tuin, maar ook huisgemaakte soepen, moes, enz. Alles biologisch en zonder nare toevoegingen.

B&B Borgersteeg

B&B Borgersteeg

Neede

Wij hebben een B&B en rustpunt en verkopen o.a. Verse eieren, Achterhoekse cider, zelfgemaakte jam en honing uit de buurt. Honing en jam zijn voorraad- en seizoensafhankelijk. Als het rustpunt geopend is staat buiten in de kapschuur aangegeven wat we verkopen! Er is geen kraampje aan de weg maar bel gerust even aan of op 06-28958349. 

Toko Choco&More

Toko Choco&More

Neede

Heerlijke Chocolade lollies Choco hotspoons, Chocobombs ,Halloween lollies en Jam alles aangepast aan het seizoen. Ik gebruik de heerlijke Callebautchocolade. Alles vrolijk verpakt.

Boerderij Automaat De Plak

Boerderij Automaat De Plak

Ooij

In de prachtige Ooijpolder bij Nijmegen ligt Boerderij De Plak waar de familie Willemsen al meer dan 4 generaties boert. Met liefde voor dier en natuur. Tap je eigen verse koeienmelk. Of bekijk de andere automaat waar allerlei producten worden van de lokale boer. Zoals eieren, aardappelen en uien, maar ook honing of sapjes en andere seizoens producten. Voor ieder is er dus wat wils!

de Platemaat

de Platemaat

Ruurlo

Leuks & Lekkers-Wat het seizoen te bieden heeft.-Voorjaarsstukjes,voorjaarsbollen,huisgemaakte jam verschillende smaken en maten,kerststukjes,walnoten,peren,vogelvoerkransen,herfstkransen,zonnebloemen,kippeneieren,groenteplantjes,enz.-Vrijwel alles van eigen grond,hand- en/of huisgemaakt.-Vrij van bestrijdingsmiddelen,vrij van chemische toevoegingen.Het stalletje is dagelijks open van 9.00-17.30 uur.Tolhutterweg 25 Ruurlo(het pad in en na +/- 300m staat het stalletje).** Er kan alleen...

Flower Tower

Flower Tower

t Harde

In het Dahlia seizoen (half juli t/m oktober) worden er elk weekend verse boektjes samengesteld. De boeketjes bestaan uit verschillende soorten Dahlia's en andere plukbloemen uit eigen tuin, dus biologisch! De prijs is €2,- per boeket en OP = OP. Betaal gepast contact of met de aanwezige QR-code.  

Anna's plantenhoek

Anna's plantenhoek

Teuge

Wij verkopen eetbare kruidenplanten, groente- en fruitplanten, rotsplanten en delosperma. Daarnaast is het mogelijk om sedumdaken af te halen en plantenarrangementen. Hiervoor kan contact met ons opgenomen worden. 

Moestuin kraampje

Moestuin kraampje

Tiel

Bij moestuin kraampje kun je verse groenten, fruit en kruiden kopen. U kunt ook een sleutelhanger met je eigen naam laten maken. Ook is het mogelijk om statiegeld flessen, blikjes en bierkratten en bierflesjes te doneren aan Moestuin kraampje. Met de opbrengst wordt de kraamp, de moestuin, de insectentuin en de lichtshow met kerst onderhouden. Via onze website is het mogelijk om producten te reserveren. Deze kunt u dan op bij het kraampje ophalen. Het is helaas niet mogelijk om online een...

Kraampje Op de Bult

Kraampje Op de Bult

Ulft

Wij verkopen hier producten uit de tuin: biologische plantjes, zelfgemaakte jam, en andere zelfgemaakte dingen. Aangegeven locatie klopt niet precies, loop langs de oude IJssel (strang) om hem te vinden.

De griftsemolen

De griftsemolen

Vaassen

Geoogst van ons eigen land,Verse en gedroogde kruiden.Seizoens groentenKlein fruit.Eieren van eigen scharrel kip.Bloemen & Groenten plantenZero waste, je vult dus je eigen verpakking.  Kruiden, zeepvlokken(e.d.) & thee. 

Moeshuisje

Moeshuisje

Veessen

Verschillende soorten jam van fruit uit onze eigen boomgaard en moestuin! Afhankelijk van het seizoen zullen er naast jam ook andere producten te vinden zijn zoals walnoten, rabarber en pompoenen.

Boerderij automaat Walbroek

Boerderij automaat Walbroek

Wijchen

Wij houden vrijland kippen en verkopen deze eieren in onze kraam. Daarnaast hebben we een iets te grote moestuin met tevens diverse fruitbomen. Sinds 2020 hebben we gekozen om de producten vanuit een automaat aan te bieden. Producten zijn gekoeld en betalen kan nu contant maar ook contactloos! Daarnaast hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse streekproducten van lokale telers: aardbeien, kersen, aardappels, asperges, pruimen, appels peren en natuurlijke sappen. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief