Noord-Brabant

  • Home /
  • Noord-Brabant

Kraampjes en stalletjes langs de weg in Noord-Brabant

Asperge boerderijwinkel Biemans-Jan

Asperge boerderijwinkel Biemans-Jan

Beek en Donk

Al vanaf 1985 zijn wij een familie bedrijf. In het asperges seizoen hebben wij asperges en buiten het asperges seizoen hebben wij een boerderijwinkel met voornamelijk streek producten. Wij hebben een 24 uurs vers-automaat gevuld met seizoensproducten zodat er nooit iemand aan een gesloten deur komt te staan. 

aspergeboerderij van der Heijden

aspergeboerderij van der Heijden

Gemert

In april, mei en juni is onze boerderijwinkel open en verkopen wij witte en groene asperges die vers van het land komen. Om het plaatje compleet te maken verkopen wij er alle ingredienten om een complete maaltijd te maken, zoals ham, eieren, boter, aardappeltjes, sauzen, soep, wijn, bier en aardbeien. En mooie schalen om de maaltijd op te dienen! Wij kunnen er ook een mooi cadeaupakket van maken om weg te geven. Kom gerust eens een kijkje nemen!

Melktap De Goorsebrug

Melktap De Goorsebrug

Mierlo

Wij van Melktap De Goorsebrug verkopen verse weidemelk recht van de koe. Heerlijke, eerlijke Verse Melk! Verder verkopen wij ook scharreleieren van onze eigen boerderijkippen, zelf gemaakte yoghurt, vanille yoghurt en yoghurt met vruchten en chocomelk met verse melk! Wij zitten bij De Goorsebrug, aan 't Eindhovenskanaal. Dit is tevens langs de fietsroute 'Rondje Helmond' en in de fietsroute 'De ijsvogelvlinderroute'.

Zuivelhoeve Zwanenburg

Zuivelhoeve Zwanenburg

Roosendaal

Wij zijn Niek en Birgit.  Op onze boerderij Zuivelhoeve Zwanenburg in Roosendaal vind je de lekkerste verse zuivel, gemaakt van de melk van onze eigen koeien, zoals onbewerkte melk, verse yoghurt in verschillende smaken en heerlijke vla.

MELKTAP ULICOTEN

MELKTAP ULICOTEN

Ulicoten

Wij hebben een melktap in een mooi klein tuinhuisje bij ons op het erf. Je kunt dus zelf de verse melk van onze koeien tappen uit de Melktap. Dit is een heel makkelijk werkende machine. Je gooit er een euro in en je tapt zo een liter verse onbewerkte melk, recht van de koe in je Fles of kannetje. Het is eigenlijk een kleine Melkkoeltank. Het werkt hetzelfde. Met deze melk kun je allerlei lekkere gerechten maken zoals: rijstepap, griesmeelpudding, pannenkoeken, verse wafels mee bakken,...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief