s-Gravenzande

  • Home /
  • s-Gravenzande

Leliekwekerij Novastar

Leliekwekerij Novastar

In dit stalletje verkopen we jaarrond witte en roze lelies. Het stalletje staat elke maandag t/m zaterdag buiten tussen 7.30 - 17.30 uur. Van februari t/m april hebben wij tevens tijdelijk tulpen beschikbaar. Is het stalletje leeg of wilt u meer dan 5 bossen kopen? Dan kunt u ook langs het stalletje naar achteren rijden en hebben wij in de schuur volop extra aanbod.

Bosje bloemen( Chrysanten )

Bosje bloemen( Chrysanten )

In het kraampje staan jaarrond Chrysanten in verschillende kleuren.Voor de duidelijkheid, de kraam staat nu bij ons woonhuis en niet meer aan de weg vanwege het stelen van de bloemen. 

GeertVoskamp

GeertVoskamp

In ons kraampje langs de naaldwijkseweg verkopen wij violen in kleine en grote potten .Verder verkopen we in het voorjaar een breed assortiment perkplanten en mooie hangpotten met perkgoedmixen.Zomers verkopen we zonnebloemen tot augustus.

FLOWER XL

FLOWER XL

Verkrijgbaar van 1 maart t/m 1 oktober : 4 kleuren lisianthussen t.w. paars, wit, zalm en abrikoos. Direct vers van de kweker naar de consument.  Prijzen: 3,50 euro lang /2,50 euro kortere / 1 euro hele korteVerkrijgbaar van 1 oktober t/m 1 maart: pluischrysant Anastasia wit en geel. Prijzen: 2,50 en 1,00 euro

Tomatenautomaatje

Tomatenautomaatje

Tomatenautomaatje met twee verschillende soorten tomaten. Beide heerlijk voor in een salade of zo op te eten. Enkele tros €1.00 en een bakje met twee trossen €1.50.

De vrolijke noot

De vrolijke noot

Zeg het met bloemen! Het coronavirus kunnen we niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel. Zet je dierbaren, vrienden, collega's, buren en kennissen in het zonnetje! Koop verse chrysanten in verschillende kleuren. 1,00 per bos, 2,50 voor 3 bossen. Breed assortiment bloemen en planten binnen een straal van 30 meter Groeneweg randje Naaldwijk - 's Gravenzande!Chrysanten: 1,00 - 3 voor 2,50 - Groeneweg 15Pot-anjers: 0,50 - Groeneweg 19Vaste plantjes: 0,50 - Groeneweg 19Anemonen: 12 voor...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief