Gemeente Westland

Kraampjes en stalletjes langs de weg in de gemeente Westland

De Bloemenkraam

De Bloemenkraam

De Lier

Verkoop van Amaryllis snijbloemen in diverse kleuren van September tot ca Mei.In de zomermaanden pruimen,perzik ,nectarine.Vanaf september kas druiven.

't Aubergientje

't Aubergientje

De Lier

Verse aubergines verkrijgbaar van eind februari tot eind oktober. Consumentenprijs: 1 stuk EUR 0,50                               3 stuks EUR 1,00

Tisento Plants

Tisento Plants

De Lier

Tisento heeft een ruim aanbod in verschillende bloeiende kamerplanten uit eigen kwekerij.Zowel in leuke bakjes en mandjes als in hoezen en trays. 

De Wintertuin

De Wintertuin

De Lier

Bougainvillea kwekerij de wintertuin verkoopt bougainvillea's vanaf de tweede zaterdag van april tot ± eind mei / begin juni. Elke zaterdag zijn wij open van 8.00 uur tot 12.00 uur, muv de zaterdag voor moederdag  dan zijn wij open tot 15.00 uur.  Een bougainvillea is een kuipplant en dus niet winterhard. De bougainvillea houd van een zonnig en beschut plekje.  De bougainvillea's zijn in verschillende kleuren, maten en prijzen te...

Fuchsia's L. van Mensch

Fuchsia's L. van Mensch

Honselersdijk

Op zoek naar meer kleur in je tuin of naar een hartverwarmend cadeau? Wij hebben prachtige fuchsia’s in diverse soorten en maten vanaf € 3,- per stuk.Maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00 uurZaterdag en zondag van 9.30 tot 16.00 uurBestellingen vanaf € 50,- kunnen gratis bezorgd worden (in en om Westland).Betalen kan contant, via een QR code of betaalverzoek.Verkoop gaat volgens de richtlijnen van het RIVM.Voor extra informatie, prijsafspraken of andere afhaaltijden sms of app...

Beautanic Lifestyle

Beautanic Lifestyle

Honselersdijk

Grote Groene Kamerplanten- Monstera Deliciosa - Philodendron Xanadu- Anthurium Clarinervium - Clusia Rosea- Areca palm- Ficussen- Varensoorten- bijpassende Capi pottenMomenteel is onze winkel gesloten. Je kan wel onze planten online bestellen op www.beautanic.nl en dan worden deze gratis thuisbezorgd.  

Fruit bij Wollebrand Honselersdijk

Fruit bij Wollebrand Honselersdijk

Honselersdijk

Te koop, voor de echte liefhebbers; Vers fruit (oogmeloenen, pruimen) vanaf MEDIO augustus de echte Westlandse franketalers en muscaat druiven.De kraam is te bezoeken op locatieadres Wollebrandlaan (zijlaan van de middelbroekweg Honselersdijk)

Camellia kraampje

Camellia kraampje

Kwintsheul

Hallo,Ik verkoop camellia's (japanse roos).1 camellia kost 5,00 euro 3 camellia's kosten 10,00 euro Let, op bij regen en harden wind gaat het kraampje naar binnen!!!

Heboplant B.V.

Heboplant B.V.

Maasdijk

Elke zaterdag is er van 9 tot 12 uur particuliere verkoop bij Heboplant.Belangstellende kunnen een rondje door de kas lopen om een plant uit te zoeken.De verkopers geven desgewensd advies, waarna de plant vakkundig wordt ingepakt en in de auto wordt gezet.Op dit moment is het uitsluitend mogelijk om contant te betalen.Bij ons kunt u terrecht voor diverse palmen, terrasplanten en (bloeiende) kamerplanten.

Handelskwekerij Mark Verbeek

Handelskwekerij Mark Verbeek

Monster

U bent van harte welkom bij ons veelzijdige stalletje langs de weg. We verkopen hier diverse soorten tuinplanten, van prachtig bloeiende Fuchsia's en Aardbeiplanten in hangzak tot verschillende soorten perkgoed.We beschikken over een groot terrein, waar u gemakkelijk de auto kunt parkeren om op het gemak even bij de karren te kijken.Er kan betaald worden door contact gepast geld in de brievenbus te gooien of de QR code te scannen via de Tikkie app.

Het schoolstalletje van de ONAK

Het schoolstalletje van de ONAK

Monster

Wij verkopen biologische groenten & fruit (verse aanvoer op vrijdag), bloembollen, Griekse streekproducten, schoolspulletjes (o.a. bijenwaskrijtjes van Stockmar), droogwaren, kruiden en kruidenplanten (alles biologisch). Verkoop het hele jaarrond. We zijn 7 dagen in de week geopend van 09.30 uur tot 19.30 uur ('s winters zolang het licht is). 

Orchid Store

Orchid Store

Poeldijk

De Orchid Store biedt de meest unieke Orchideeën collectie aan. Dendrobium Nobilé en Cymbidium van hoge kwaliteit, direct vanuit de kwekerij verzonden. Via deze weg garanderen wij de voordeligste prijs. Verras iemand en geef een Orchidee cadeau of geef een boost aan je eigen interieur met de perfecte Orchidee! Mix & Match met verschillende potten van keramiek.

Leliekwekerij Novastar

Leliekwekerij Novastar

s-Gravenzande

In dit stalletje verkopen we jaarrond witte en roze lelies. Het stalletje staat elke maandag t/m zaterdag buiten tussen 7.30 - 17.30 uur. Van februari t/m april hebben wij tevens tijdelijk tulpen beschikbaar. Is het stalletje leeg of wilt u meer dan 5 bossen kopen? Dan kunt u ook langs het stalletje naar achteren rijden en hebben wij in de schuur volop extra aanbod.

GeertVoskamp

GeertVoskamp

s-Gravenzande

In ons kraampje langs de naaldwijkseweg verkopen wij violen in kleine en grote potten .Verder verkopen we in het voorjaar een breed assortiment perkplanten en mooie hangpotten met perkgoedmixen.Zomers verkopen we zonnebloemen tot augustus.

FLOWER XL

FLOWER XL

s-Gravenzande

Verkrijgbaar van 1 maart t/m 1 oktober : 4 kleuren lisianthussen t.w. paars, wit, zalm en abrikoos. Direct vers van de kweker naar de consument.  Prijzen: 3,50 euro lang /2,50 euro kortere / 1 euro hele korteVerkrijgbaar van 1 oktober t/m 1 maart: pluischrysant Anastasia wit en geel. Prijzen: 2,50 en 1,00 euro

Amaranthos Flowers

Amaranthos Flowers

s-Gravenzande

Wij zijn een amarylliskwekerij met een seizoenswinkel. In ons winkeltje verkopen wij van oktober t/m half mei rmooie boeketten en amaryllisbollen. We hebben 2 verkooppunten, 1 bij de kwekerij en 1 bij de pipowagen langs de Maasdijk thv nr 220. 

"de geschoren aap"

s-Gravenzande

Voor de kerstdagen hebben wij voor u .. bosjes eucalyptus takken...Leuk ter decoratie of om zelf te verwerken in een krans of kerststuk.Of om gezellig tussen uw bloemen te zetten in een vaas..

Meld je aan voor onze nieuwsbrief