s-Gravenzande

  • Home /
  • s-Gravenzande

Kraampjes en stalletjes langs de weg in s-Gravenzande

Leliekwekerij Novastar

Leliekwekerij Novastar

In dit stalletje verkopen we jaarrond witte en roze lelies. Het stalletje staat elke maandag t/m zaterdag buiten tussen 7.30 - 17.30 uur. Van februari t/m april hebben wij tevens tijdelijk tulpen beschikbaar. Is het stalletje leeg of wilt u meer dan 5 bossen kopen? Dan kunt u ook langs het stalletje naar achteren rijden en hebben wij in de schuur volop extra aanbod.

Bosje bloemen( Chrysanten )

Bosje bloemen( Chrysanten )

In het kraampje staan jaarrond Chrysanten in verschillende kleuren.Voor de duidelijkheid, de kraam staat nu bij ons woonhuis en niet meer aan de weg vanwege het stelen van de bloemen. 

GeertVoskamp

GeertVoskamp

In ons kraampje langs de naaldwijkseweg verkopen wij violen in kleine en grote potten .Verder verkopen we in het voorjaar een breed assortiment perkplanten en mooie hangpotten met perkgoedmixen.Zomers verkopen we zonnebloemen tot augustus.

FLOWER XL

FLOWER XL

Verkrijgbaar van 1 maart t/m 1 oktober : 4 kleuren lisianthussen t.w. paars, wit, zalm en abrikoos. Direct vers van de kweker naar de consument.  Prijzen: 3,50 euro lang /2,50 euro kortere / 1 euro hele korteVerkrijgbaar van 1 oktober t/m 1 maart: pluischrysant Anastasia wit en geel. Prijzen: 2,50 en 1,00 euro

Tomatenautomaatje

Tomatenautomaatje

Tomatenautomaatje met twee verschillende soorten tomaten. Beide heerlijk voor in een salade of zo op te eten. Enkele tros €1.00 en een bakje met twee trossen €1.50.

Sieradencadeautje.nl

Sieradencadeautje.nl

In mijn kraampje vind je veel leuke portemonees, oorbellen, sjaals, tassen en diverse andere leuke mode accessoires.Alles in mijn kraampje is met korting te koop.

De eendenvijver

De eendenvijver

Oog meloenen  te koop uit eigen kwekerij heerlijk zoet open van 7 tot 21 uur iedere dag van juli tot September be halve zondag gesloten cees van staalduinen  dingemans van de kasteeleplein 10 sgravenzande  2691wh 

Amaranthos Flowers

Amaranthos Flowers

Wij zijn een amarylliskwekerij met een seizoenswinkel. In ons winkeltje verkopen wij van oktober t/m half mei rmooie boeketten en amaryllisbollen. We hebben 2 verkooppunten, 1 bij de kwekerij en 1 bij de pipowagen langs de Maasdijk thv nr 220. 

Hulshof Lathyrus kwekerij

Hulshof Lathyrus kwekerij

Vanaf april zijn er bij ons Lathyrus bloemen te koop, er zijn verkoop dagen, maar u kunt ook bestellen en op afspraak afhalen.Bezoek onze Facebook pagina https://m.facebook.com/HulshofLathyrus/

In de buurt van s-Gravenzande

Meld je aan voor onze nieuwsbrief