Gemeente Pijnacker-Nootdorp

  • Home /
  • Pijnacker-Nootdorp

Kraampjes en stalletjes langs de weg in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

De Weilandwinkel - Hoeve Biesland

De Weilandwinkel - Hoeve Biesland

Delfgauw

De Weilandwinkel is de boerderijwinkel van Hoeve Biesland, de bio-dynamische boerderij van de randstad. Wij verkopen groenten, vlees, brood, melk van eigen boerderij maar hebben een uitgebreid assortiment. Alles is biologsiche en het liefste bio-dynamisch! Wij zijn open van 10.00 tot 17.00 uur alleen DINSDAG en ZONDAG gesloten. 

Exclusieve Orchideeën

Exclusieve Orchideeën

Nootdorp

Dagelijks, 7 dagen per week, een variatie aan mooie exclusieve orchideeën, oa. Miltonia, Cambria en Oncidium typen. Een variatie aan kleuren en bloemvormen die dagelijks wisselt. Ook bijpassende potten verkrijgbaar. Laat je verrassen door ons unieke aanbod, voor jezelf of als kado. 

Valk Rozen | Mooie verse rozen

Valk Rozen | Mooie verse rozen

Pijnacker

Hoi allemaal, in ons stalletje op Pieter Bregmanlaan 14 hebben we nog genoeg mooie bossen roze rozen te koop. Een bos van 10 korte rozen voor 4 euro en 10 lange rozen voor 6 euro. Betalen kan contant of met QR-code. De rozen staan er 7 dagen per week. Fiets gerust eens langs!

Wubben orchideeën

Wubben orchideeën

Pijnacker

Wij verkopen onze prachtige snij-orchidee cymbidium in een boeket voor slechts 5 euro. Ook hebben wij prachtig decoratieve vazen en speciale dozen voor verzending van bloemtakken. Onze kraam is dagelijks geopend aan de Balijade 10 in Pijnacker. Betaling kan contact of met tikkie. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief