Gemeente Pijnacker-Nootdorp

  • Home /
  • Pijnacker-Nootdorp

Kraampjes en stalletjes langs de weg in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

De Weilandwinkel - Hoeve Biesland

De Weilandwinkel - Hoeve Biesland

Delfgauw

De Weilandwinkel is de boerderijwinkel van Hoeve Biesland, de bio-dynamische boerderij van de randstad. Wij verkopen groenten, vlees, brood, melk van eigen boerderij maar hebben een uitgebreid assortiment. Alles is biologsiche en het liefste bio-dynamisch! Wij zijn open van 10.00 tot 17.00 uur alleen DINSDAG en ZONDAG gesloten. 

DSW 88

DSW 88

Delfgauw

Schuin tegenover de Hubo in Delfgauw, Een leuke kraam met wisselende producten met nu verschillende Canna's , Cannova en sempervivum   

Exclusieve Orchideeën

Exclusieve Orchideeën

Nootdorp

Dagelijks, 7 dagen per week, een variatie aan mooie exclusieve orchideeën, oa. Miltonia, Cambria en Oncidium typen. Een variatie aan kleuren en bloemvormen die dagelijks wisselt. Ook bijpassende potten verkrijgbaar. Laat je verrassen door ons unieke aanbod, voor jezelf of als kado. LET OP: Tijdelijk alleen open op zaterdag morgen van 7-12:15. Graag aanbellen bij de oranje deur. 

Valk Rozen | Mooie verse rozen

Valk Rozen | Mooie verse rozen

Pijnacker

Hoi allemaal, in ons stalletje op Pieter Bregmanlaan 14 hebben we nog genoeg mooie bossen roze rozen te koop. Een bos van 10 korte rozen voor 4 euro en 10 lange rozen voor 6 euro. Betalen kan contant of met QR-code. De rozen staan er 7 dagen per week. Fiets gerust eens langs!

Struijk tuinplanten

Struijk tuinplanten

Pijnacker

Op onze kwekerij verkopen wij vaste planten (300+ soorten), siergrassen, pluimhortensia's, heesters en kleine boompjes. Particuliere verkoop en deskundig advies.  KRAAM AAN DE WEG (bij droog weer) Van half februari tot ca. eind november, diverse vaste planten en heesters (varieerd per week), te betalen via QR-code of contant, Hoogseweg 19 Pijnacker -- met de auto te bereiken via de Zijdeweg  OPENINGSTIJDEN KWEKERIJ  Vrijdag 09:30-16:30u  & ...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief