Gemeente Lansingerland

  • Home /
  • Lansingerland

Kraampjes en stalletjes langs de weg in de gemeente Lansingerland

Rozen en Boeketten - Avance Roses

Rozen en Boeketten - Avance Roses

Berkel en Rodenrijs

Bossen rozen:Vers uit onze eigen rozenkwekerijGrootbloemige rode, witte, roze, en perzik kleurige rozenBloemen bloeien helemaal openMinimaal 10 dagen vaaslevenSchitterende bos rozen al vanaf €6.50,- Gemengde boeketten:Van een professionele bloembindster (Ellen)Schitterend gearangeerde boekettenVol verse streekproductenWisselende samenstelling per seizoenPrachtig gemengd boeket voor €15,-. Voordelen carrousels24 uur per dag 7 dagen per week aanbod van...

Anthuriums

Anthuriums

Berkel en Rodenrijs

In onze winkel aan de kwekerij verkopen wij 60 kleuren anthuriums, uit onze eigen kwekerij. Wij maken op maat mooie boeketten en aparte arrangementen. Wij zijn dagelijks open van ma t/m za. Tevens is het mogelijk om een rondleiding of een workshop te boeken.

Kleurrijke Bromelia's

Kleurrijke Bromelia's

Berkel en Rodenrijs

Wil je iemand verrassen of jezelf een cadeau geven? In ons kraampje direct bij de kwekerij, verkopen wij de kleurrijke en veelzijdige bromelia. Makkelijk te onderhouden en past bij ieder interieur.De bromelia's zijn verkrijgbaar in diverse kleuren met een bijpassende pot. Voor maar €2,50.Verkrijgbaar op de A.H. Verweijweg 33 in Berkel en Rodenrijs.U kunt contant betalen of met een tikkie. 

Tropische kamerplanten

Tropische kamerplanten

Berkel en Rodenrijs

We verkopen Kamerplanten direct van de kwekerij.Veel van deze planten importeren we uit Costa Rica.Grote en kleine kamerplanten zorgen voor een fijne sfeer in huis.En zuiveren de lucht.Betalen kan met een Tikkie of contant.We zijn gevestigd op de A.H. verweijweg 13 in Berkel en Rodenrijs.

WE Plants | Anthuriums

WE Plants | Anthuriums

Bleiswijk

Vanaf onze kwekerij verkopen wij de mooiste potanthuriums. We kweken onze planten in verschillende maten en kleuren, voor ieder wat wils dus! Ook hebben we stoere, donkergrijze manden met maar liefst drie planten erin. Open van woensdag tot en met zaterdag van 09:00-13:00.  Betalen kan contant of via je telefoon dmv tikkie. 

Ammerlaan Flowers

Ammerlaan Flowers

Bleiswijk

Steun de kweker en fleur je huis op met een prachtig boeket van Ammerlaan Flowers, Leuk voor de paasdagen????Geef geen hand????Maar een chrysant????Petuniaweg 212665 NL, Bleiswijk????Betalen kan contant of via QR-code, tikkie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief